Live Love

Muscat

Iurisov žuti muškat slijedi filozofiju da je svako vino društveno i da svoja svojstva istom pokazuje kad se pije u društvu. Dapače, ovo je vino izričito raspoloženo za dijalog, što se također neskriveno vizualno daje do znanja etiketom vina. Moglo bi se reći da sadržaj u boci i njezin izgled mame na druženje s dragom osobom. Za ovo je vino vizualni identitet izradio “Sob art & tatoo studio“. Želja da se bude drukčiji, izvan glavnih tokova, da se ne podliježe stereotipima, pa i revolucionaran i ovaj je put zaorala plodno tlo i za svaku je pohvalu.
Vino je poluslatko, intenzivne muškatne arome i nezaobilazan je pratitelj većini slastica.

Tehnološki podatci: rana i kasna berba grožđa pod strogo kontroliranim režimom berbe. Grožđe je macerirano 6 sati prije prešanja. Fermentacija u čeličnim tankovima od 3200 l, odležavanje u boci minimalno 3 mjeseca.

0,75 l 10,5% 2017.

Boja

Zlatno-žute boje, čisto, bistro i transparentno.

Miris

Vrlo intenzivno tipičnih muškatnih aroma, koncentrirani parfemi citrusa, nektarine i zrele breskve, blaga reduktivnost daje naznake potencijala u daljnjem razvoju s vremenom.

Okus

Srednje punog tijela bogato i vrlo sočno, strukturirano, naglašene svježine i voćnosti i blage mineralnosti, dugi retronazalni okus.

Gdje kupiti?

Ekskluzivni distributer vinarije Iuris je tvrtka GASTRO PANTHEON D.O.O. U maloprodaji vina možete kupiti u marketima Interspar, Kaufland, Kordun, Lidl, Metro, Spar, Prehrana, Vrutak, i mnogim drugim. Hotelski lanci i kuće te mnogobrojni ugostiteljski objekti od Istre do Dubrovnika također imaju naša vina na vinskoj karti.

Pratite nas