Otkrijte Iuris Shop

Iuris Shop u sklopu je naše nove vinarije. Od sada na jednome mjestu možete naći sva naša vina i dostupne berbe, vrhunsku vinsku galanteriju i prigodne poklon-pakete. Posjetite nas i dopustite da vam predstavimo vaš novi omiljeni vinski kutak.

Radno vrijeme
 

ponedjeljak – petak od 9 do 16 sati

subotom  prema dogovoru

Dobro došli u našu vinsku trgovinu! U modernom interijeru otkrijte cijelu vinsku paletu:  široko rasprostranjenu liniju Bicikisti, no također i vina koja se mogu kušati samo u restoranima. Od sada ih sva možete naći na jednome mjestu. Uz izbor vina za vas smo pripremili i vrlo pristupačne cijene te poslovne ili privatne poklon-pakete. A ako niste u prilici posjetiti nas osobno, uvijek imate mogućnost internetske kupnje.

Hrašćanska 40
10020 Zagreb

Tražite
inspiraciju?

Želite li organizirati poslovne pakete za vašu tvrtku, tražite elegantan dar za prijatelje ili jednostavno želite darivati voljene? Obratite nam se ili jednostavno svratite do naše trgovine i vođeni našim stručnim osobljem pronađite idealno rješenje za jedinstveni dar. Sigurni smo da u širokoj vinskoj paleti imamo vino baš za vas.

Naručite online.

Za vinske mušice

Među vinima u našem shopu možete pronaći i posebne serije koje nisu dostupne na policama drugih trgovina. Neke, kao što su naša Reserva, prodaju se jedino u Iuris Shopu. Također možete naći i vrhunske vinske otvarače, a uskoro i vinske čaše - sve što prava vinska mušica očekuje od vinoteke!

Vidimo se u Vinariji Iuris!