Pravne napomene

Svako korištenje stranica na domeni www.iuriswinery.com podliježe dolje navedenim uvjetima:

Slike, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www. Iuriswinery.com ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti bez izričitog pristanka tvrtke  Vinarija Iuris  ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Vinariji Iuris  ili bilo kojoj trećoj strani. Slike, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Uvjeti korištenja

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Iuriswinery.com  se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Iuriswinery.com  zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Podijeli:

Pratite nas