Live Love

Traminac Riesling

Kupaža traminca i rizlinga u suhoj inačici također je vino iz serije LiveLove i jednako tako, kao i njegov vršnjak rose muškat,  prvenstveno namijenjeno ljetnim uživanjima u vinu. Ovo će suho vino lagana tijela i niskih alkohola istodobno biti izvrstan aperitiv, ali i pouzdan pratitelj uz bijelu ribu i bijela mesa s umacima na bazi vrhnja. Zrelo citrusno voće i dašak ružina mirisa čine slojevitu aromatsku cjelinu. Iznimna pitkost ovoga vina dolazi od osvježavajućih kiselina uz blagu dozu mineralnosti koja je gotovo uvijek jamac svojevrsne prijemčivosti, posebno kod ženske publike.

0,75 l 11,5% 2017.

Boja

zlatnožute boje sa zelenkastim odsjajem, visoke bistroće

Miris

zrelo citrusno voće, ruže i liči čine slojevitu aromatsku cjelinu

Okus

na nepcu vrlo pitko i podatno, izuzetne harmonije i osvježavajućih kiselina, bogatog okusa uz blagu dozu mineralnosti; dugotrajan retronazalni okus

Gdje kupiti?

Ekskluzivni distributer vinarije Iuris je tvrtka GASTRO PANTHEON D.O.O. U maloprodaji vina možete kupiti u marketima Decentia, Interspar, Kaufland, Kordun, Lidl, Metro, Spar, Strahinjčica, Prehrana, Vrutak, i mnogim drugim. Hotelski lanci i kuće te mnogobrojni ugostiteljski objekti od Istre do Dubrovnika također imaju naša vina na vinskoj karti.

Pratite nas